Skip to main content

Heb jij een eigen onderneming en werk jij het liefst locatie onafhankelijk, maar wil je wel professioneel voor de dag komen? Dan kan je kiezen voor een virtueel kantoor. Hierbij geef je klanten en zakenrelaties een zakelijk adres op. Dit adres kun je ook doorgeven aan de Kamer van Koophandel. Al jouw zakelijke post en pakketten kun je hier laten bezorgen. Vervolgens komt dit weer bij jou terecht. Er zijn veel aanbieders van virtuele kantoren met elk hun eigen voordelen. Zo krijg je bij sommige kantoren een virtueel assistent, heb je de mogelijkheid om zakelijk te bellen en worden e-mailservices aangeboden. Zo kun je kijken wat er bij jou past en wat jij nodig hebt voor jouw onderneming. Een ander voordeel is dat jouw  privé adres geheim blijft, zodat niemand weet waar jij jouw werkzaamheden uitvoert. Klik hier voor meer informatie over de tarieven. 

Dé oplossing voor een digital nomad
Reis je graag en wil jij werken, terwijl je in het buitenland bent? Dan komt een virtueel kantoor ook goed van pas. Al jouw zakelijke post wordt bezorgd bij het virtueel kantoor terwijl jij geniet van de zon. Eens in de zoveel tijd wordt deze post digitaal doorgestuurd naar jou. Zo mis je nooit iets. Ook telefoontjes kunnen worden aangenomen wanneer dat nodig is. Veel mensen vinden het fijn om een adres te zien van een kantoorpand. Op basis daarvan kunnen klanten bepalen of ze het vertrouwen of niet. Door een zakelijk adres op te geven door middel van een virtueel kantoor, kun je vertrouwen winnen bij potentiële klanten. Daarnaast kun je jouw locatie geheimhouden.

Jouw zakelijke adres voor Google Mijn Bedrijf
Het komt erg vaak voor dat mensen een bedrijf gaan googelen. Soms om informatie in te winnen over diensten, prijzen of over openingstijden. Vaak komen mensen dan uit bij Google Mijn Bedrijf. Hier zie je reviews van mensen en kun je zelf jouw openingstijden aanpassen. Door te kiezen voor een virtueel kantoor, kun je dit adres opgeven voor Google Mijn Bedrijf. Hiermee lijkt het voor de buitenwereld alsof jouw bedrijf op dat adres is gevestigd. Je kunt alleen gebruik maken van Google Mijn Bedrijf met een zakelijk adres. Ook daarom in het interessant om te kiezen voor een virtueel kantoor. Wil je een zakelijke bankrekening openen of een zakelijk adres vermelden op jouw website? Ook dan kun je het adres gebruiken van het virtueel kantoor en houd je werk en privé gescheiden. Wil je een zakelijk adres voor je bedrijf? Kijk dan eens op Amesto